Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

Vild, vildere Knuthenborg

 

Beliggende på Nordlolland, er Knuthenborg Safaripark en kombination af dyrepark, forlystelsespark og smukke landskaber. Parken strækker sig over 660 hektar og er den største af sin art i Nordeuropa. Her kan du udforske det åbne landskab, skove, søer og engområder, der er hjemsted for et væld af vilde dyr.

Når du træder ind i safariparken, kan du begive dig ud på en spændende selvguidet tur i din egen bil. Med vinduerne oppe og kameraet klar, kan du komme helt tæt på de mange imponerende dyr, der strejfer frit omkring. Tag på en rejse gennem savannen, hvor du kan spotte majestætiske giraffer, elegante zebraer og de frygtindgydende løver og tigere. Der er 500 dyr, som går vilde rundt i Knuthenborg Safaripark. Se de mange dyr her https://knuthenborg.dk/dyr/ 

Vores favoritter er ud over de imponerende savannedyr, de arktiske ulve, bisonokserne, walliserged, brunhalset kænguru, katte-lemuren og shetlandsponyerne.

Udover dyrene byder safariparken også på en række aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Prøv f.eks. Europas stejleste vandrutchebane, hvis du tør. For dem, der ønsker at lære mere om dyrene, er der daglige fodringer og præsentationer, hvor du kan få indblik i dyrenes liv og adfærd.

Limpopoland er stedet hvor børn kan boltre sig i timevis. Danmarks største natur- og vandlegeplads, intet mindre. Og grunden til at en dag i Knuthenborg Safaripark slet ikke er nok. Limpopo er i øvrigt en af de største floder i Afrika. Og så husker du måske historien om elefanten ved Limpopo fodens bred.

I Knuthenborg Safaripark finder du også en dinosaurskov og en super fin dinosaurudstilling.

Besøg stedet før din nabo – og sæt gerne to dage af til de mange oplevelser. Du kan i øvrigt få ret unikke overnatningsoplevelser i Knuthenborg Safaripark, hvor du kan sove med kun en rude mellem dig og de vilde dyr. Undersøg muligheder udenfor højsæssonnen, medmindre du har vundet flere millioner i Lotto.

Og så en lille advarsel. Børnene vil uden tvivl plage for at komme retur.

.

0-6 ÅR6-12 ÅR 13-19 ÅR Unge VoksenVoksen
Over 200 KR

Knuthenborg Alle, Maribo, Danmark