Universe Science Park

Universe Science Park

Universe Science Park

Universe Science Park er et must for større børn og teenagere, der er nysgerrige og videnbegærlige. Her er en masse fede oplevelser og samtidig mulighed for at lære noget.

Det kan anbefales at besøge Universe Science Park udenfor højsæssonen. Ellers kan du nemt komme til at bruge timer på at stå i kø til blandt andet Segways og VR. Der er ikke så meget til børn under skolealderen.

Universe Science Park indeholder en række aktiviteter, som man kan gå rundt og prøve dagen lang. Her er vores anbefalinger:

Segway – for alle over 135 cm. Du lærer hvordan du kører Segway og skal afprøve dine balanceevner rundt på en bane. Man kører rundt i små grupper på banen med en underviser, der hjælper en med de sværeste udfordringer.

VR – Parken tilbyder flere VR oplevelser. Her er blandt andet Virtual Coaster, hvor du selv skaber en rutchebanetur, som du derefter får lov at prøve virtuelt. Du kan også prøve en paraglider tur som VR eller gå planken ud, Og så er VR racerbilerne også et kæmpe hit. Du skal ligeledes være minimum 135 cm for at prøve VR aktiviteterne.

BubbleLab – Sæbebobler er bare fede. Og giga sæbebobler er super fede. I BubbleLab er der mulighed for at skabe masser af sæbebobler.

Water Zone – En stor vandlegeplads hvor du lærer om flere typer af pumper.

 

.

6-12 ÅR 13-19 ÅR
Over 200 KR

Mads Patent Vej 1, Nordborg, Denmark